Over ons

Over ons

Mijn naam is Jorrien Kapaan en ik ben in 1997 afgestudeerd als logopedist.

Als logopedist heb ik ervaring opgedaan op de afdeling Neurologie in een ziekenhuis, lesgegeven op de opleiding voor verpleegkundigen, gewerkt in meerdere logopediepraktijken en bij de GGD Hollands-Midden, waar ik kinderen diagnosticeerde en behandelde op scholen. 

In 2001 ben ik mijn huidige praktijk gestart. Naast het werken in mijn praktijk, ben ik ruim 2 jaar werkzaam geweest als logopedist in de kinderrevalidatie. Ook ben ik aangesloten sinds 2010 bij het Down-team in het Groene Hart Ziekenhuis. De combinatie van de verschillende werkomgevingen brengen mij veel inzichten en expertise in het vak logopedie.

Voortdurend volg ik bijscholingen om steeds de beste logopedische zorg te kunnen garanderen. Ik ben lid van de NVLF, onze beroepsvereniging, sta ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici en ben preverbaal logopedist.

Om u of uw kind zo goed mogelijk te begeleiden onderhoud ik contact met huisartsen, specialisten, consultatiebureaus, tandartsen, orthodontisten. Uiteraard doe ik dit uitsluitend met schriftelijke toestemming van u. Naast begeleiding doe ik onderzoek en geef ik advies en voorlichting aan peuterspeelzalen, ouders, leerkrachten en geïnteresseerden.